Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Snehulak / The Snowman (2017)[WebRip][1080p] = CSFD 56% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Snehulak / The Snowman (2017)[WebRip][1080p] = CSFD 56% Názov:Snehulak / The Snowman (2017)[WebRip][1080p] = CSFD 56% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy s titulkama - Velikost:4.5 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2017-12-21 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Drama,Horor,Krimi,Mysteriozni Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Jazyk: Eng
    Titulky: Cz
    Drama / Horor / Krimi / Mysteriózní / Thriller
    Velká Británie / Norsko / USA, 2017, 119 min
    https://www.csfd.cz/film/306966-snehulak/prehled/



    Režie: Tomas Alfredson
    Předloha: Jo Nesbø (kniha)
    Scénář: Hossein Amini, Peter Straughan, Søren Sveistrup
    Kamera: Dion Beebe
    Hudba: Marco Beltrami
    Hrají: (Michael Fassbender - ), Rebecca Ferguson, Chloë Sevigny, J.K. Simmons, Val Kilmer, Charlotte Gainsbourg, Toby Jones, Genevieve O'Reilly, James D'Arcy, Jamie Clayton, Sofia Helin, Ronan Vibert, Jakob Oftebro, David Dencik, Alec Newman, Jonas Karlsson, Silvia Busuioc, Peter Dalle, Irina Kara, Martin Grid Toennesen, Jamie Michie, Anne Re…
    Producenti: Tim Bevan, Eric Fellner, Peter Gustafsson, Robyn Slovo
    Střih: Claire Simpson
    Scénografie: Maria Djurkovic
    Masky: Emma Scott


    Harry Hole ((Michael Fassbender - )) je enfant terrible týmu, vyšetřujícího zločiny v norské metropoli. Na jedné straně je to výjimečně dobrý detektiv, jehož netradiční metody skoro vždy vedou k úspěchu, na straně druhé se však jedná o nezodpovědného alkoholika s tolika prohřešky, že je už dál nechtějí přehlížet nejen jeho nadřízení, ale ani jeho přítelkyně Rachel (Charlotte Gainsbourg), s níž se právě rozešel. Jediné, co stojí mezi ním a pitím, je případ, který by ho přivedl na jiné myšlenky. Ke smůle jedné ženy, která zmizela uprostřed noci ze svého domu a o pár dní později byla nalezena brutálně zavražděná, se Harry právě dočkal. Postavený sněhulák, který na místě činu zůstal jako jediné vodítko, naznačuje, že tenhle pachatel si chce hrát a že si dost možná už párkrát takhle hrál i v minulosti. A že ho to baví čím dál víc a nehodlá s tím přestat. Přestože Harrymu v pátrání pomáhá brilantní mladá vyšetřovatelka Katherine Bratt (Rebecca Ferguson), nepřestávají policisté tahat za kratší konec. Záplava domnělých i pravých stop a hned několik podezřelých vytvářejí pachateli dokonalou clonu, za níž může nerušeně stavět sněhuláky, vraždit a dělat si legraci z Harryho Holea. Jenže skvělému poldovi stačí i vrahova nepatrná chyba k tomu, aby se chytil stopy a už ji nepustil.



       
       













    Stedo289, bikerpo, Aspire7750, foobar123,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    1
    lucifer66
    Ratio 0.08

    Clen

    27/12/2017 10.51.38
    tento webrib, bola skvela kvalita, ako dvd alebo bluray rip (Y)

    0
    lucifer66
    Ratio 0.08

    Clen

    23/12/2017 10.04.51
    vdaka za obsiahlu odpoved,
    mensie nejasnosti akurat, tu vysie napr liga spravodlivosti je webrip, co podla toho ma byt kvalita porovnatelna bluray a pritom ma korejske titulky vpalene, co som niekedy davnejsie vzhliadol podobny film tak mi to ani zdaleka nepripominalo br kvalitu, r5 mi prisli ako ripy z premietacky cez nejaky kabel co to trocha zasumel ..
    niektore webripi su fakt dobra kvalita.. ale tak neviem z toho vyjst ktore a ako, orientujem sa len podla korejskych tytuliek,

    nvm vhs sa snad uz v dnesnej dobe asi nepouziva.. mozno trocha by to trebalo refresnut tie popisky

    0
    martinzich
    Ratio 16.95

    Clen

    22/12/2017 21.24.35
    CAM
    RIP vytvořený většinou pomocí digitální kamery. Někdy je použit malý stojánek ale většinou to není možné, takže se kamera dost třese. I místo, kde sedí kameraman nemusí být přímo proti plátnu, takže je to někdy nasnímáno z úhlu. Pokud je záznam dobře ořezán, je dost těžké poznat jestli u filmu byly titulky. Zvuk je nasnímán pomocí mikrofonu na kameře, a zvláště při komediích, je možno slyšet smích přes celý film. Vzhledem k těmto faktorům je zvuk a obraz většinou velice špatný, ale někdy máme štěstí, že v kině nebylo moc lidí a zvuk je proto docela dobrý.

    4
    martinzich
    Ratio 16.95

    Clen

    22/12/2017 21.24.24


    TELESYNC (TS)
    Telesync je vlastně to stejné jako CAM s výjimkou, že je použit zvuk z externího zdroje (sluchátka pro nedoslýchavé, v západní Evropě a USA je celkem běžné že jsou v kinech sluchátka). Tímto způsobem je možné dosáhnout skvělého zvuku a neruší vás okolní zvuky a hluk. Ve většině případů je telesync nasnímán v prázdném kině a nebo v projekční místnosti s použitím profesionální kamery, čímž docílíme velmi dobré kvality obrazu a zvuku. Rozdíl v kvalitě je ale u různých telesynců velmi rozdílný, než takový telesync stáhnete prohlédněte si ukázku. Veliké množství telesynců je vlastně CAM a za TS se jenom vydává, tak pozor!

    TELECINE (TC)
    Film vytvořený pomocí TELECINE stroje z filmových kotoučů. Zvuk a obraz mohou být perfektní, hodně záleží na použitém telecinovacím stroji a na jeho ceně. Takto vytvořený film má většinou správný poměr stran, dokonce existují i teleciny ve formátu 4:3. Perfektní příklad super Telecinu je RETURN OF THE KING na 3cd. Tomuto telecinu se dá vytknout pouze to že nemá úplně správně rozložené barvy a občas je dost tmavý. Telecine(TC) je někdy zaměněn s TIMECODE což je ukazatel času v mnoha screenerech. To nezaměňovat.

    0
    martinzich
    Ratio 16.95

    Clen

    22/12/2017 21.23.54


    SCREENER (SCR)
    Předprodejní VHS kazeta, kterou rozesílá studio do různých firem jako propagační materiál (a nebo třeba členům Oskarové poroty). Screener je vždy na VHS kazetě, a většinou má formát 4:3 (full screen) a/r. Dají se však najít i širokoúhlé screenery. Hlavní poznávací věc screenerů je "ticker" (nápis který běží dole pod obrazem a který hlásí zprávu o zákazu kopírování a telefonní číslo). Aby se dala taková kopie poznat bývá obraz v nějakých částech černobílý. Někdy je to jenom chvilka ale většinou je černobílá část velmi dlouhá. Podle použitého ripovacího zařízení je také kvalita, může být bezvadná, udělaná na stroji MASTER copy, a nebo velice špatná když je RIP udělán z videa do počítače s použitím laciných komponentů. Většina VHS screenerů je předělána na VCD(VideoCD). Některé byly i dokonce udělány do SVCD(SuperVideoCD), ale většinou je kvalita screenerů ubohá a nedoporučujeme je stahovat.

    DVD-SCREENER (DVDscr)
    Stejný princip jako screener akorát udělán z předprodejního DVD. Většinou je film širokoúhlý, ale bez extra bonusů a doplňků na DVD. Běžící nápis je většinou průhledný a neruší tak sledování filmu. Pokud tvůrce ripu umí ripy dělat je kvalita dokonalá. Většinou se převádí do SVCD nebo DivX/XviD.

    0
    martinzich
    Ratio 16.95

    Clen

    22/12/2017 21.23.34


    R5
    R5 je zkratka pro Region 5, což je označení oblasti, kde se vydávají DVD. Do této oblasti patří především Rusko, bývalé státy SSSR a některé státy v Africe. Výsadou R5 je že se dostává do prodeje dříve než DVD v jiných regionech. R5 vzniklo z požadavků filmových studií kteří tímto chtějí konkurovat "internetovým pirátům". R5 se objevuje nepravidelně v obchodech na klasických DVD nosičích několik týdnů ale i měsíců od premiéry filmu v kinech. Filmový průmysl tak vlastně nabízí lepší kvalitu za dostupnou cenu, než nekvalitní CAM a TS ripy které jsou v té chvíli na Internetu. Postupem času se ale i R5 samotné dostalo na Internet a v současnosti je velmi ceněno. Z technického hlediska jde o profesionálně zkopírovaný film z filmových kotoučů, tedy jeho digitalizování přes zařízení zvané Telecine. R5 má ale i své nevýhody. Mezi ně patří např. chybějící bonusové materiály (např i druhý disk), nedokonalé navigační menu a občasné chyby v obraze. U některých R5 je pouze ruská zvuková stopa, takže skupiny které R5 na Internetu vydávají musí anglické audio sehnat z jiného zdroje. Kvalita obrazu R5 je na velmi dobré úrovní, dříve se srovnávala s DVD Screenem, nyní některé ripy jsou téměř totožné s finálním ripem z oficiálně vydaného DVD.

    2
    martinzich
    Ratio 16.95

    Clen

    22/12/2017 21.23.11


    Pojmy: R5.DVDR je označení pro vydávání zkopírovaných, originálních R5 disků na internetu. Takovéto vydání (ang. release) je vlastně nijak neupravené DVD s původním obrazem, zvukovými stopami a bonusy (pokud na DVD jsou). Velikost se pohybuje od 3GB do 4 GB a díky tomu lze film snadno vypálit na jednovrstvé DVD. Nevýhodou je, že pokud se musí anglický dabing přidat do filmu externě (označení LiNE) je stopa pouze AC3 2.0. R5 DVD - DVD vydávané v Regionu 5 R5 rip - překódovaný film pomocí kodeků XviD nebo x264 z originálního R5 DVD. Velikost 700-1400 MB R5.DVDR poskytují nejlepší dostupnou kvalitu ještě před vydáním klasického (R1/R2) DVD

    DVDRip
    Kopie klasického prodávaného DVD. Někdy ale může jít o PRE retail (například, Star Wars: Episode 2 a obsah skutečného DVD v obchodě může být jiný ale většinou není) u tohoto ripu je excelentní kvalita. DVDripy se předělávají do SVCD a DivX/XviD.

    VHSRip
    Naripování klasické VHS třeba z půjčovny, většinou se používá na sport, nebo porno.

    3
    martinzich
    Ratio 16.95

    Clen

    22/12/2017 21.22.39


    TVRip
    Televizní seriály naripované z kabelovky (a nebo pomocí digitálního satelitu, kvalitního kabelového rozvodu) většinou se takhle ripují speciální epizody seriálů které nikde jinde než na satelitu nevysílají. Ve většině případů se používá k zachycení filmu počítač a Tv nebo satelitní PCI karta. Je velice časté naripovat novinkové filmy ze satelitu rovnou ve formátu MPEG2, většinou se tyto ripy předělávají na VCD/SVCD/DivX/XviD.

    WORKPRINT (WP)
    Je to kopie filmu který není dokončený. Můžou chybět scény, hudba a kvalita může být od perfektní k strašné. Nějaké WP mohou být docela dost jiné než finální film (ve filmu MEN IN BLACK třeba chyběli nestvůry a herci. Dobrý příklad je ještě třeba HULK a KILLBILL Vol1) a nebo naopak můžou tam být scény které ve finálním filmu chybí (Jay and Silent Bob). WP může být velikou raritou ve vaší sbírce filmů ale záleží na kvalitě.

    DivX Re-Enc
    Je to film který byl vytvořen překódováním VideoCD do malého DivX filmu. Tento způsob distribuce filmů volí malé skupiny a šíří je po sdílejících sítích. Výhoda tohoto formátu je malá velikost výsledných filmů (200MB) ale kvalita je většinou strašná.

    1
    martinzich
    Ratio 16.95

    Clen

    22/12/2017 21.21.52


    Watermarks
    Mnoho filmů, které většinou pochází z Asie a jiných končin mají v horním rohu malé logo autora ripu nebo skupiny. Po celou dobu filmu je logo v rohu obrazovky a kazí zážitek z filmu.

    Asian Silvers / PDVD
    Jsou to filmy od východních pirátů, které většinou nabízí spousta skupin. Dají se velice levně pořídit v mnoha zemích (Indie, Thajsko, Čína, Malajsie), kvalita je většinou strašná a většinou se distribuují jako VideoCD. PDVDs je vlastně to stejné akorát vylisováno na DVD. Mají většinou vypínatelné titulky a kvalita je oproti Silers o dost lepší. V dnešní době je kvalita většiny SILVERS a PDVD velice dobrá a někdy stejná jako oficiální DVD, velice často se z nich ripují VCD.

    PPVRip
    Je to rip z placených webů a privátních stanic, které jsou placené. Zdrojem PPVRip je televizní obrazovka, která je v podstatě zaznamenána na PVR nebo DVD rekordér. PPVRip vypadá úplně stejně jako VHS-Screener, protože oba mají VHS / TV Plné rozlišení obrazovky a platí stejné zásady při nahrávání z celé obrazovky.

    -1
    martinzich
    Ratio 16.95

    Clen

    22/12/2017 21.21.32


    WEB-DL
    Je označení kvality obsahu, který byl ripnutý z iTunes, Amazonu, Netflixu nebo podobných služeb, které streamují video přes internet. Jedná se o tak kvalitní RIP, kterému konkuruje snad jen BluRay RIP, který ale vychází třeba až o rok později. Rozlišení WEB-DL videí je 720p, 1080p, nově se objevují i varianty s rozlišením 2160p. Tato verze navíc neobsahuje loga televizí a reklamy.

    WebRip
    Je označení kvality obsahu, které zahrnuje kategorii WEB-DL, ale také (občas) méně kvalitní zdroje, jako jsou webové archivy televizních pořadů domácích televizních stanic. Například iVysílání nebo iPrima. Rozlišení WebRip videí je zpravidla 720p a 1080p, někdy i 2160p.

    0
    lucifer66
    Ratio 0.08

    Clen

    22/12/2017 18.26.36
    co znamena web rip , oproti normalnej kvalite?


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.292 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 05:48
    sql

    TOPlist